Másfélmillió lépés nyomában

A kéktúrán gyalogolva megnézzük mi változott, mióta a Másfélmillió lépés sorozat stábja ott járt 31 éve.
Kapcsolat
Ha találkoztunk a túrán, vagy találkozni fogunk, vagy ha van ötleted mit nézzünk meg, irj nekünk! masfelm@gmail.com
Köszönet
A Depo.hu csapatának a kölcsön laptopért
Akik (jóval) előttünk jártak

Itt vagyunk most...


View Másfélmillió in a larger map

Facebook

Egyrészt ugye van az a mondás, hogy életében mindenkinek kell írnia egy könyvet, másrészt az e-könyvek terjedésével ez sokkal egyszerűbb és olcsóbb lett. A fentiekből egyenesen következik, hogy elektronikus könyvet kellett készítenem a blog tartalmából, így akkor is fennmaradunk az utókornak, ha lekapcsolják az internetet a rossz időjárás vagy a recesszió miatt. Így tehát nekiálltam, hogy pár nap perl programozás, borzasztó windowsos segédprogram használat és káromkodás után elkészüljön valami, ami úgy tűnik nem tartalmaz nagyobb hibákat.

Felmerül persze a gyanú, hogy ez olyan könyv mint a szalagavatós videók - csak az élvezi aki szerepel is bennne - de ezt majd a hálás utókor kideríti. Ha bele akarsz olvasni, akkor vagy egy ekönyvolvasóra lesz szükséged, mint az amazon kindle, vagy a kobo, vagy egy tabletre vagy okos telefonra telepített programra, pl az amazon ekönyv olvasójára. Ezekről itt írnak nagyon okosakat.

A könyvet ide kattintva töltheted le mobi formátumban, vagy ide kattintva pdf formátumban olvasáshoz vagy nyomtatáshoz. Egészen elszántak letölthetik HTML-ben is a tartalmat egy nagy zip fileban, és olvashatják bármin amin elfut egy böngésző. Ha találtok benne hibát, jelezzétek itt kommentben és ha lesz idő javítjuk. 

Kellemes időtöltést a kandalló mellett! 

Tamás

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://masfel.blog.hu/api/trackback/id/tr984035553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása